2109600083 6983600083 Ιάσωνος 5 Γλυφάδα info@paixnidoplasies.gr
hero image
 
 
Παιχνιδοπλασίες
Πολυχώρος για Παιδιά Γλυφάδα Αττικής
 

 
 
 
 
 
 
Σχετικά με Εμάς
 
Οι ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΛΑΣΙΕΣ αποτελούν ένα νεοσύστατο πολυχώρο πρότυπο, ο οποίος είναι φτιαγμένος από θεραπευτές και συγκροτείται από το αρμόδιο εξειδικευμένο προσωπικό. Η φιλοσοφία του χώρου και του προσωπικού μας είναι οι ίσες ευκαιρίες και η ενσωμάτωση όλων των παιδιών στα προγράμματά μας. Οι Παιχνιδοπλασίες απευθύνονται σε παιδιά 2- 11 ετών και λειτουργούν καθημερινά 9:30π.μ.- 8:00μ.μ. και Σάββατα 10:00π.μ - 3:00μ.μ.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο χώρος μας περιλαμβάνει
 
ποικίλα εργαστήρια και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά μας, στα οποία μέσω του δημιουργικού παιχνιδιού μπορούμε να αναπτύξουμε τις γνώσεις και τις ικανότητες τους!
 
 
  Ψυχοκινητική αγωγή
  Θεατρικό παιχνίδι
  Χειροτεχνίες - Κατασκευές
  Messy play
  Ρομποτική
  Μαγειρική- Ζαχαροπλαστική
  Σκάκι
  Πειράματα
  Ταχυδακτυλουργικά
 

Δημιουργική Απασχόληση

Το εργαστήριο μας περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 2-11 καθημερινά και τα Σάββατα 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Ο σκοπός της δημιουργικής απασχόλησης είναι η εξέλιξη των δεξιοτήτων των παιδιών.

Για αρχή, χωρίζουμε τα παιδιά σε μικρές ομάδες ανάλογα με την ηλικία και την ικανότητά τους και έπειτα ξεκινάμε με αντικείμενα γνώσεων, παιχνίδια ικανοτήτων και παράλληλα συμμετέχουν σε συμβολικά παιχνίδια, μαθαίνοντας την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα.

 
 
 
 
Πρωινό Τμήμα

Τα πρωινά μας αρχίζουν με ένα πρόγραμμα 3ωρης απασχόλησης από τις 9:15 εως τις 12:15  το οποίο απασχολεί παιδιά προσχολικής ηλικίας 2-4 χρονών με σκοπό την εποικοδομητική απασχόληση, την εκπαίδευση δεξιοτήτων και την προσαρμογή τους στο σχολικό πλαίσιο.

Τα παιδιά εντάσσονται σε μικρές ομάδες όπου καθοδηγούνται από εξειδικευμένους παιδαγωγούς σε διάφορες δραστηριότητες στο χώρο της δημιουργικής απασχόλησης και στην αίθουσα της ψυχοκινητικής αγωγής.

Το διάστημα που τα παιδιά μένουν μαζί μας ένας εκ των  στόχων μας είναι μέσω διαφόρων ερεθισμάτων και εκπαιδευτικών τεχνικών να μάθουν να μοιράζονται , να κοινωνικοποιηθούν , να δημιουργήσουν σχέσεις μεταξύ τους και να μπορέσουν να ενταχθούν σε ομάδες.

Απογευματινό Τμήμα

Από τις 16:00 το απόγευμα ξεκινούν τα εργαστήρια μας από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς σε κάθε εργαστήριο. Σκοπός των εργαστηρίων είναι το παιδί να εξελιχθεί και να αναπτύξει τις ικανότητες του.

Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά μας μαθαίνουν, κοινωνικοποιούνται, θέτουν στόχους και πάνω από όλα περνούν καλά και χαίρονται!

Μελέτη & Ενισχυτική διδασκαλία

Στη συνέχεια το μεσημέρι στο χώρο μας έχουμε δίωρη καθημερινή μελέτη- ενισχυτική διδασκαλία παιδιών δημοτικού και γυμνασίου, όπου τα παιδιά μαζί με τον εξειδικευμένο ειδικό παιδαγωγό μελετούν τα μαθήματα της επόμενης ημέρας καθώς και ενισχυτική διδασκαλία για την καλύτερη εξοικείωση τους με αυτά και συμπλήρωση ενδεχόμενων κενών που μπορεί να υπάρχουν.

Η μελέτη και η ενισχυτική διδασκαλία που παρέχουμε στο χώρο μας, είναι για παιδιά δημοτικού. Στην μελέτη προετοιμάζουμε τους μαθητές για την επόμενη μέρα του σχολείου, ενώ στην ενισχυτική διδασκαλία αναλύουμε και επανεξετάζουμε τη σχολική διδασκαλία και παράλληλα αναπληρώνουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας.
  Ιάσωνος 5 Γλυφάδα / Αττική
 
     
   6983600083
   2109600083